Lajmet më të fundit

NJOFTIM
Konferencë Jubilare në kuadër të 100 vjetorit të krijimit të SHGJSH

Të nderuar,
Shërbimi Gjeologjik Shqiptar në drejtimin e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë, këtë vit organizoi Konferencën Jubilare në kuadër të 100 vjetorit të krijimit të SHGJSH (1922-2022).

lexo më shumë..
PROGRAMI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË PUNËS - 2022

Programi është një mundësi për të rinjtë profesionistë nga mosha 21 deri 26 vjeç, të cilët kanë përfunduar minimalisht ciklin e parë të studimeve “Bachelor”.
Aplikimi fillon ne daten 1 Korrik dhe përfundon në 31 Korrik
Aplikimi është i mundur në faqen: https://praktika.riniafemijet.gov.al/


lexo më shumë..
NJOFTIM PËR SUBJEKTET SHTETËRORE DHE PRIVATE
në kuadër të Covid-19

Njoftohen të gjitha subjektet shtetërore dhe private se në kuadër të masave kundër përhapjes së koronavirusit (Covid 19), komunikimi me Shërbimin Gjeologjik Shqiptar do të bëhet vetëm nëpërmjet postës elektronike ose me postë.
Kjo masë do të jetë në fuqi deri në një njoftim të dytë.
Personat e kontaktit do t'i gjeni në rubrikën "Kontakte"

-->